Още един психологически портрет

…този път според зодията ми. Верен на 98%, изключвайки това за закръгленото тяло с къси ръце :)
Този, заедно с персоналити теста от преди ще помогнат на някои любопитни хора да си ме представят по-добре.
А, и в послепис – според теста за смъртните грехове, тихомълком съм сменил “ГНЯВ” с “ПОХОТ”…
——————–
Мъжът Риби:
Девиз: “Аз вярвам!”

Личност
Вие сте с ярка индивидуалност и независим нрав, макар че най-често предпочитате да останете извън центъра на събитията. Вашата проницателност прави силно впечатление на околните. Като последен знак на зодиака във вас се събират като във фокус качествата на останалите единадесет знака. Вашият голям проблем е, какво да правите с толкова много способности и в повечето случаи предпочитате да избягате от тях. Вие сте чувствителни дотам, че и най-малката негативна промяна във външната среда може да ви обърка или натъжи. Лесно се поддавате на униние и депресивни състояние. А единствено вие можете да си помогнете, стига да вярвате, че нещата ще се оправят. Вашата вяра е най-силното ви оръжие. Със своите способности и приспособимост бихте могли да се реализирате във всяка една сфера на знанието и изкуството, но като че ли изкуството ви привлича повече. Там по-лесно ще можете да реализирате красивите си мечти. Имате силно желание да направите нещо, за да може Земята да стане едно по-уютно кътче и сте готови в името на това, дори да се принесете в жертва.

Качества
Положителни: милосърдие, пожертвователност, силна интуиция, състрадателност, емоционалност, безкористност, артистичност, впечатлителност, смирение.
Отрицателни: стеснителност, меланхоличност, отвлеченост, тревожност, затвореност, прекалено мълчание, изолираност, бягство от действителността

Външен вид
Мъжът Риби – Ръст нисък, до среден, тяло със закръглени форми, ръце и крака – най-често къси, кожа – бледа, лице кръгло с добре оформени бузи, тънки вежди, очи големи, кръгли със загадъчен, мечтателен поглед. Малък нос, устни пълни, закръглена брадичка. Движения – несръчни, тромави

Здраве
При Рибите се наблюдава се забавен обмен на веществата, което води но натрупване на отпадъчни вещества в организма, т.е. съществува вероятност от хранителни отравяния. Слаб имунитет, възможни са и проблеми с отделителната система. Опасност от пристрастявания към лекарства, алкохол, наркотични вещества. Болестите са трудни за установяване, често има подвеждащи симптоми. Предразположени са към хормонални смущения, нервни, кожни, простудни заболявания, затлъстяване, меланхолия, психози, потиснатост, хипохондрия, преумора, сънливост, алергии, отоци, имунни заболявания.

Препоръки: Да се избягва алкохола и други опиати. Да се внимава с приема на успокоителни. Тишина и спокойствие. Медитация. Масажи на краката за по-добро оросяване. Разходки сред природата, водни оздравителни процедури.

Храни
Растения – гъби, водорасли, мак, наркотични растения
Аромати – кафе

Работа
Области: морски бизнес, фармация, производство и търговия с алкохол, козметика, култура, изкуство, окултни науки, домове за възрастни и сираци, социални служби, медицина, кино
Професии: моряци, рибари, фармацевт, мед. сестри, медиуми, окултисти, музиканти, художници, сервитьори, бармани, киноартисти.
Съпругът Риби – Квартирант с неясни намерения

Мъжът Риби е емоционален, с мек характер, но и инат. Настроението му се променя толкова бързо, колкото и желанията му. Той е достатъчно чувствителен, а вътрешният му свят е дълбок. Затова, често този човек изглежда аморфен, уклончив и потаен или показва на околните пълната противоположност на тези качества.
За сметка на това той може да ви разбере, да съчувства, да окаже морална подкрепа. Той е добър психолог и семеен психоаналитик, който нерядко също има нужда от помощ.
Мъжът Риби има подход към женските сърца, привличат го жени със силен характер. Обаче силната жена може да потисне творческото му начало. Мъжът Риби е предприемчив, но непоследователен, често пребивава в мечти и блянове по повод светлото му бъдеще. Богатото въображение му помага да намира варианти, но му и пречи да ги осъществява на практика. Мъжът Риби има нужда от помощ и подкрепа.
Той е добър любовник, обичлив баща и внимателен съпруг. Мъжът Риби може да има слаба воля и затова да проявява склонност към пороци. Дружелюбието и гъвкавостта са негови предимства. Нежеланието да поема отговорности и фатализмът са негови недостатъци.

Share

Leave a Reply