Разни

- В седем сутринта валеше сняг и имаше покривка. В девет е горещо и пролетта е бът ан айблинк ъуей.
- Тия дни името ми звучи така: Баайн. С две А, и двете с ударения. Пробвайте да го изговорите. “бА`Айн”. Решено е – на Божия Мост ще звучат гайди.
- MID записват новия си албум – за пореден път – дано сега успеят.
- BaSSeiN вече имат профил във фейсбуук и майспейс, не се притеснявайте да се обадите и добавите в списъка с фенове. На последното даже можете да чуете и три от парчетата на групата.
- Наскоро участвах в конкурс за лого на фест “Врачанска пролет”. Не се класирах сред победителите, напук на някои хора, които мислят, че съм абониран за всички първи места. Прочие, исках да ви покажа предложението си:

- сега, по сериозната тема, Вики.

(колко жалко, тук снимах с чужд апарат)
Аз, както някои от вас знаят, съм яркоизявен противник на риалити форматите. Във всеки сезон на Мюзик Айдъл участва по някой познат, обикновено без да стигне докъдето и да е. Сега обаче Вики се движи добре. Против на принципите си да не гласувам за каквото и да е чЕрез sms, този път пуснах вот за нея.
Не искам да агитирам други хора да правят каквото и да е, свързано с риалити, затова сега само ще ви погледна виртуално в очите и ще кимна към нея, пък вие си знаете.
Това, което ЩЕ ви ръчкам да направите, обаче, е да подпишете петицията.
Ето инфо, ето и я и самата нея.
– ЗАЩО ГО КАЗВАМ –
Вики беше във Враца за концерт с What A Name! преди време. Имах удоволствието да се запозная с нея. Оставиха я за доста време в компанията ми в Рок Клуба, където си поприказвахме надълго и нашироко. Аз тръвдя, че Вики е красиво -отвътре- създание, добра душа, мило и интелигентно момиче, което – уви – има лоша съдба.
(Аз също я попитах какво трябва да се случи, за да възвърне зрението си; Чудо, каза тя, и чудо й пожелах; дано, тя го заслужава. Дори й се обадих преди да почне Мюзик Айдъл да й пожелая най-искрено успех)
В медийната караница с нея от едната страна и майката на г-н Симеонов аз нямам и капка колебание да взема найната страна.
Зная, че бТВ (тангооооооооооо) разказаха тази история, за да провокират най-вече скандал, рейтинг и реклама на формата си, и с искрено съжаление съм част от това; и че ще бъде оплюта от жълтите вестници ми е ясно; че родители на шизофреници ще протестират във Варна срещу стреса и тормоза и н`ам си ко, обаче и роднини на убити и малтретирани хора протестират в София… И така нататък…

Аз гласувам за Вики и я подкрепям. Пирзовавам и вас. А вие си знаете.

Share

7 Responses to “Разни”

 1. Anonymous Says:

  Благодаря за милите думи и подкрепата. Радвам се, че имам такива прекрасни приятели и това ми дава сили.
  Вики

 2. Боян Пищиков - Архиватора Says:

  Длъжен съм да гледам с подозрение на горния коментар.

 3. Anonymous Says:

  Споко прочетох го на Вики и тя ми диктуваше.
  Русия

 4. kenkal Says:

  Много хубаво даже си заявил позицията си. И аз съм против трупането на рейтинг на гърба на човнешката болка, но се надявам да излизе нещо добро за Вики, пък и за други в нейната ситуация.

  Логото страшно ми хареса. Предлагам ти да го рекламираш като лого на салатата “Българка”
  ;) :)

 5. Боян Пищиков - Архиватора Says:

  :D мерси, колко жалко че красивите ми неща си седат дамо при мене, нали?

  Русия верно е говорил с Вики обаче. Брей брей

 6. Madame Banitza Says:

  аз подписах петицията,ще пусна и смс, което е против “религиозните ми убеждения”, не гласувам в тези формати по принцип. Ако има смс номер, на който да дарим пари специално за нея, би било по – добре.
  подкрепям Вики и й пожелавам успех:)

 7. Боян Пищиков - Архиватора Says:

  е именно де, и аз това разправям.
  благодаря ти.

Leave a Reply