Junkyard \\ MID \\ Doctors Gogo Band

Три, четири, или десет групи едновременно, не знам…
Ако се сменят китаристи, басисти, барабанисти и вокали, ако хора от публиката излизат на сцената да пеят, ако всички около теб крещят “Е********ньееееее”, значи си попаднал на концерт на Доктора.
Омръзна ми да снимам в тоо Рокклуб вече, ей! Нямам други коментари, то такива концерти могат ли да се преразкажат с едно изречение…?
Ето, снимки има тук и тук, стига сте ме ръчкали… Го таг йорселф!
Тук е момента да ви агитирам да се запишете в групата “Мито Цолов – кмет!

Share

6 Responses to “Junkyard \\ MID \\ Doctors Gogo Band”

 1. Anonymous Says:

  maliii..be6e pribivanie.o6te me bolqt rucete, a i o6te produljavat da izpluvat razni piqnski spomeni.
  maxim

 2. Sensimillia Says:

  аааааааа беше най-яката ми вечер от доста време насам!!! :) ))))))

 3. Anonymous Says:

  e кога е бил тоа концерт та не съм разбрал бре?

 4. ayreonautiqus Says:

  Бацееее, колко и да пишеш (и тизе и язе) и без значение какво пишеш (и тизе и язе)и какви усилия полагаш (и тизе и язе) пак ше си останеш трошляк (и язе) и пак никой нема да ти цъкне например на свежо бутончето (и на мене) или да ти каже бравос (и на мене).

  Иди у онаа класация и виж к’ви трошляци са полазиле с его по-големо от хуя ми и верни на принципа “линкни ме да те линкна па нищо че та не чЕта, важното е техноратито да расте и да сме велики”. Полазили са трошляци, баце дето немат една техна снимка и една техна дума ама са цвъкнали криейтив комънс с ЕЕЕЕЙЙЙЙ такива големи букви и претендират за авторски права.

  Пълно е с урапяци дето не пишат това което искат, а това което си мислят, че ти искаш и то не по начин, по който те искат, а по начин, който е угоден за разните му там блогосфери.
  Язе бех у блогосферата, баце, знааш. По мое желание. И нааш к’во разбрах? Че, всъщност не искам да съм там, щото не бих заменил звучната врачанска псувня с няклоко клика повече. “Уйеве колесаре”, “путки непоръбени”, “Ебанье с подфръганье” – не мерси, предпочитам да си псувам колко си сакам и кой си сакам. Затова и спрях да пиша за около няколко месеца, щото се питах кое е по-важно – да си кажеш тава дето ти е на душата или да се самозаблуждаваш колко си велик.

  Нааш ли …. мисла да са маана. Ма не щото не ми харесва, а щото не искам да се причислявам към група трошляци!

 5. Боян Пищиков - Архиватора Says:

  да, днес паднах със стоитрийсе места
  но си ги слагам на добрееректиралия, добреобръснат, надсреднадължина врачански УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ

  Е затва ма нещат, щото сичко ми е авторско и оргинално и съм ги ебал через… знаеш ли кво?

  УУУУУУУУУУУУУУУУЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ

 6. Боян Пищиков - Архиватора Says:

  анонимен, концертът беше обявен късно на блога, за съжаление, иначего имаше по форуми и соцмрежи.
  автогол, за който съжалявам.

Leave a Reply