BaSSeiN // Мерудия

Първо и най-важно: BaSSeiN направиха сефте на софийска земя. Концертът беше страхотен, и според общата преценка на хората в публиката, критериите ни за “фраш” бяха напълно покрити. Не съм в състояние да кажа колко хора имаше на събитието, но клуб Backstage беше пълен до пръсване, и врачани доминираха. Беше невъзможно да минеш пет крачки без да срещнеш приятели, съученици и стари познати; аз така и поздравявах хората по масите – с “честит събор”.
Мога спокойно да кажа, че групата е в страхотна форма и обновеният състав се справя страхотно (за който е изтървал, Лозко, който свири с Мерудия, е новият басист, а на перкусиите е Качурата)
За Мерудия също мога да кажа, че винаги ме радват, и че с удоволствие слушам всеки път. Още в началото изсвириха “Диана” на Доктора, а към края дойде ред и на “Боб в гърне” на Докторс Гого Бенд, изпяно по стара традиция от (електорнния) Гого Костурков.
Страхотно беше, Back Stage стана една малка Враца на три планети :)

Поздрави на всички, които бяха там.
Останалата част от снимките са в буука и спейса – тагвайте се смело!
За край – важна новина – следващият концерт на BaSSeiN ще е на 31-ви март в клуб “Тукан” в Студентски град, заедно с бълраго-германската група Неопит Пилски.
Ще се видим тогава :)

Share

4 Responses to “BaSSeiN // Мерудия”

 1. Ценка, де Says:

  опс, видох са :) тръпна в очакване на следващото разбиванье :D

 2. Sensimillia Says:

  поздрави, поздрави ;) тамън на 31-ви март и без тва съм в София… екстра значи :P

 3. vangoogle Says:

  Искаме снимка на КАЧУРАТА!!!МУУУААААААА!!!;))

 4. Боян Пищиков - Архиватора Says:

  ей, Качурата всеки път се скрива у неко ъгъл, не мога да стигна до него да го снимам, даже и на даунфеста беше така

  него го снимах отблизо само веднъж, като свиреше на дайре на един концерт на Доктора преди време… тава а баце положението

Leave a Reply