Цвайне клайне интервюта

Докторс Гого Бенд по отношение на брулените гъзове, белото течение в музиката и некои класически похвати:

Русия – който се спича пред камера повече и от мене – по отношение на фестивалите, производителите на пастички и условията на труд по мазетата:

Мерси за рекламата, Докторе. Гор-чи-воооооww!!1!!1

P.S.
“П*чаат киселина”
“Любофф”
Също и един микс-клип от Емзо с BaSSeiN.

Share

4 Responses to “Цвайне клайне интервюта”

 1. Madame Banitza Says:

  ми, успех, момчета. пийте и пейте, ние ше помагаме с квото можем, предимно с пиене и пеене.бравос на тоз човечец – Русия, че се е нагърбил с такова нещо от чист ентусиазъм и желание нещата да се случват.
  и не на последно място мерси на архиватора, че пусна интервютата тук. иначе грамадното врачанско войнство, забегнало извън табелата на враца, щеше да ги види през криво тестено изделие.
  ааа, и не знам какво не й харесвате на софия, та не идвате да пеете тук.
  за спонсорите: нито един производител на бира ли не се нави да бъде спонсор? А? Значи ние можем години наред да им пием бирата, те не могат да платят на едни момчета да ни пеят, докато пием Тяхната бира? не е честно. ако не искат да бъдат спонсори, на следващия концерт ще протестираме и ще натискаме на уиски, да ги питам тогава.

 2. Anonymous Says:

  to4no taka – trebva DGB da se organizirat i da doidat v sofia 6toto i4 da ne e tuka 6e im namerim kade da se no6tuva(malko vra4ani li sme u sf)bravo i za rusia znae kak da se durji pred kamera :)
  maxim

 3. Anonymous Says:

  evala i na G-taka 4e se e setil da gi ka4i
  pak maxim

 4. arhivatora Says:

  ани,
  след тебе нямам ко да кажа – освен, че винаги съм казвал, че бойкотът е най-доброто оръжие на потребителя, а и най-неизползваното

  максиме,
  съгласен съм, спри да се подмазваш – две птички пролет не правят :D

Leave a Reply