Катастрофална бира

Хапнахме добра вечеря. Пийнахме бира. От онези 24-тона, които се разялха по пътя към Мездра.

 

Share

5 Responses to “Катастрофална бира”

 1. почивки лято 2012 в Турция Says:

  хапвайте и пийвайте, да е наздраве !!!

 2. Екскурзии Лондон Says:

  Хубава софричка сте си спретнали :) Като сме най-зле ей така да сме! Картофките, салатката, малко наденичка за цвят и много бира – това си е купон за разбирачи. Това смятаме да го направим за Великден на вилата. Ще спретнем едно барбекю навън да замърсим малко чистия въздух с приятни миризми и с една-две каси бира ще полеем възкресението Христово :) Айде наздраве!

 3. arhivatora Says:

  Наздраве!

 4. Anonymous Says:

  Катастрофална бира….хахах голям късмет сте имали, че е останало какво да пиете от тази катастрофа в Мездра. Като гледам как добре сте си подредили масата почвам да съжалявам, че съм я изпуснала и аз хаха. Всичко си имате с тези пържени картофки ме спечелихте и бира просто една мечта. С пуснат канал на някой мач….идеално. хубаво е от време не време човек да се събира така с приятели и да релаксира малко от ежедневните си задължения и проблеми.Ще посещавам по често страницата ви да видя какво друго сте правили. Желая ви приятен ден.

 5. парфюми online Says:

  Успяли сте да достигнете до тези неща, браво на вас.Снимката изглежда доста добре с тези пържени картофки, чак ми се доядоха сега, като се има предвид колко съм глада вече.Това е една перфектна вечеря с приятели и да има един добър мач с бира и картофки, няма грешка.Ще бъде страхотно.Допада ми заглавите на темата.Първоначално ми звучи малко страшно, но след това се разбира, че става въпрос за Мездра.Не ми остава нищо друго освен и аз да ви пожелая Наздраве и по често да публикувате в блога, интересен е.

Leave a Reply