Цветница

Ларгото пред Етнографски комплекс “Св. Софроний Врачански” на Цветница, 17 април 2011.

Share

One Response to “Цветница”

  1. Pipi Says:

    Прекрасно е! :-)
    Само да не висяха пранета по балконите…

Leave a Reply