…заради осмиците…

…само ще ми е интересно всички медии, които сега са ми пуснали една романтирчна музика и интервюират двойки, които са се оженили днес (а и те всички казват “ми ний нас на ърьесва усмицътъ щот число на бискрая и ний да сми бискрайни), тааааааа всичките тия хора да ги намерят пак след осем години, за да видим дали 80% от тях са се развели на някоя магическа дата…

Share

8 Responses to “…заради осмиците…”

 1. Mama Memi Says:

  Хахаха, браво – доста смешно. Най-вероятно и вярно!

 2. arhivatora Says:

  prove me wrong един вид…

 3. Lempicka Says:

  Ееее…. стига де… какво толкова? Хората имат право да вярват в каквото си искат, защо да не изберат по-специална дата? :)

 4. arhivatora Says:

  ъхъ, аха, а аз вервам в статистиката и не вярвам в брака като институция – да ме прощаваш, че си новоженка, ама и аз си казвам мнението за средновековните суеверия.
  четири думи: нещастен, брачен, живот, развод.

  пруув ми ронг, сайлънт боб!

 5. Lempicka Says:

  :) Въпреки това на мен си ми симпатичен с този негативизъм… Въпроса е да не се вземаш прекалено насериозно, защото напоследък доста хора,го правят… Жалко за тях.

 6. Madame Banitza Says:

  През 2007 година са сключени 29 640 брака, което е с 3 000 по-малко от предишната година.
  Броят на регистрираните разводи за 2007 е 16 374.
  Данните са взети от сайта на Националния статистически институт.Това е положението.

 7. arhivatora Says:

  lempi убеден съм, че бъркаш негативизъм с реализам – конкретно в този случай
  също така – искам да видя ПОНЕ ЕДИН човек, който може с думи прости да ме убеди във верността на израза “не се взимай насериозно”, защото според мен хората ТРЯБВА да се взимат на сериозно; и повечето нещастия, които се случват на тази планета са благодарения на някой, който я е използвал.

  не съм съгласен, и според мен бъркаш генерално, но спор мъже с/у жени за и против брака и за и против сериозността хиииич не ми се водят

  казвам си мнението и за мен то е вярно – толкоз, point final

  Котко, мерси за цифрите, знам, че си на моето мнение – нали си ми умна – мен ме мързеше да търся и да прилагам доказателства за неща, които са очевидни

  прочие, лемпи, скоро ще се окажеш малцинство.

 8. Lempicka Says:

  За израза “не се вземай насериозно” може би сгреших, защото беше неволно емоционално изпускане и няма място тук… Това са мои лични наблюдения, които нямат общо с темата. :)

Leave a Reply