Котешко риалити

Ден 36.
Тигър, Ефрат и Мурат успяват незабелязано да се измъкнат от Стаята.
На прага й попадат на разсеян кренвирш. Без да се поколебаят и за момент, те атакуват беззащитното създание, и го разкъсват с невероятна стръв, продиктувана от факта, че за пръв път разбират за какво служат ноктите и зъбите.
След като утоляват глада си и откриват, че Биг Мама не е наблизо, тримата съквартиранти се разделят, за да разузнават района около Стаята.
Светът – оказва се – е по-голям от предполаганото.
Кратко съвещание, и решението е взето – всички тръгват нагоре по стълбите.
Различията в характерите на братята вече се открояват. Сивият Тигър е най-смел, най-бърз, и вече проявява инициативата да води прайда напред.
Ефрат, с разделената на две шарена муцунка е по-умерен и предпазлив; Мурат – най-вероятно котето, което бе затворено няколко дни само в отдушниците, е най-страхливо и неуверено; движи се по-бавно от братята си, но проявява най-голяма гальовност и сгушливост.
Именно това е моментът, в който за Мурат настъпва момент на колебание и последен поглед към уюта и сигурността, предоставени от Стаята.
Ефрат се връща назад, за да влее увереност на брат си. След няколко успокоителни думи на ухо, всички заедно продължават към неизвестността на горните етажи на Къщата.
Внезапно мракът, с който са свикнали до този момент, се разкъсва от ярка светлина – нещо невиждано досега от сините им котешки очета. Светът, който допреди минути е бил свит в Стаята и топлата майчина прегръдка, и вече нарастна в серия от коридори и стълбища, може би ще се окаже неизмеримо огромен.
Страхът и колебанието се разбягват – естествено – пред смелостта и любопитството на Тигър. С доза предпазливост той прави историческата първа крачка от мрака, който досега ги е прикривал.
Пресвета Мацородице! Огромно е!!

Объркващо е! Непознато! пълно с неща, които детският котешки мозък не е в състояние да се справи, без помощта на Мама Бела.

Мурат, виждайки, че брат му се е забавил, и явно заинтересован решава също да подаде страхливото си носле навън.

Съквартирантите набират увереност, може би усещайки почти невидимата закрила на двете двукраки същества, които ги пазят извън кадър, и започват да нюхтят наоколо. Със серия прибежки напред и назад, те успяват да покрият периметъра на Двора пред Къщата.
Вече убедени, че ще им трябва помощ, за да разберат странните неща около себе си, те се прибират (подкрепени от няколко потупвания под опашките от пазителите си), за да се подготвят за превземането на Новия свят…

Мурат в неравен двубой със смъртоносно чудовище:-.- Тигър, Ефрат и Мурат си търсят ***СПЕШНО*** осиновители -.-

Те са мили, игриви, гальовни, мъркащи и любвеобвилни, хранени са от Русия, галени от Архиватора, и са расли с живата музика на BaSSeiN и Доктор`с Го-Го Бенд (участ, която си пожелавам за следващия живот).

-.- Искате ли мъркалничета? Дайте знак! -.-

Share

6 Responses to “Котешко риалити”

 1. Eli Says:

  Strahoten si! :-) Za sujalenie az sum v edna sravnitelno dalechna durjava – Swiss, i ne moga da si osinovia. Eli

 2. arhivatora Says:

  ами осинови ме мене – аз съм котка и искам в свисс

 3. eli Says:

  :-) Taka kato gledam sum ti kaka pone s 10godinki ;-)

 4. arhivatora Says:

  е нали уж да ме осиновяваш, не да ме зимаш … нещо ти се върти друго из главата май :) )))

  а ииииии аз такова съм много младолик :D и хората се подвеждат

 5. Anonymous Says:

  Az moga da vzema edno ot teq sladurcheta. Kyde se namirat? Pishi mi na E-mail : country_boy v abv

 6. Sielo & Fishing Maniac Says:

  Na mama mishletata :) ))))))))

Leave a Reply