Провокативна изложба

На Еньовден, една от двете дати за Нова Година по прабългарският календар, Красимир Кръстев – Кико подреди изложба в двора на Арт Центъра, която, как да кажа, малко се чудихме как и дали да покажем в ефир :)

Докато се събирахме в двора, се появи една лелка, която попита “Къде тука имало изложени някакви картини”, огледа разположените наоколо фалически… фалоси, врътна са и изчезна яко дим… Завалията…

Ето и репортажа по телевизията.

Пратихме материалите и на идна информационна агенция за международен видеообмен; отговориха ни с мейл “Интересен репортаж”. Интересен, ами! След министъра на земеделието, който открива жътвата със закъснение с репликата “Знам, че жънете и не ни чакате” и мъртвото бебе захвърлено от две седмици в тоалетната, само каменни пениси не ви бяхме пращали :D

Факт е обаче, че Кико се е постарал доста. Снимката с двата стола ми е любима :D

Share

2 Responses to “Провокативна изложба”

  1. ani Says:

    Харесва! Женският торс е страхотен. Може да направите във Враца музей на еротичното изкуство, като в Париж:) Предпочитам да гледам каменни пениси отколкото мъртво бебе в тоалетна, пътвото е нормално, второто – не.

  2. kenkal Says:

    Уплашили сте лелката, ей! Кой знае какво си е помислила, че ще и направят. (rofl) после може и да се е оплакала някъде колко е скандализилана… ;)
    У дома си имаме едно творение на баща ми – стъклар, майстор духач с уста – само че е червено и може да се ползва като шише или като ваза – на когото, както му се харесва. Ама само с едно нещо как да стъкмиш изложба… ;) :)

Leave a Reply